عن الكلية

يرتبط هذا المجال بتطوير النظم التي تتيح خدمات المعلومات والاتصالات في المنظمات الحديثة وتعمل على تشغيلها وصيانتها ويعتبر هذا التخصص هو حلقة الوصل ما بين تخصص علوم الحاسب والمجال العملي للشركات فهو يقوم بفهم ودراسة المشاكل الموجودة في الأعمال ويقوم بطرح حلول تقنية لهذه المشكلة.

This field is related to the development of systems that provide information and communication services in modern organizations and operate and maintain them.

This specialization is the link between the computer science specialization and the practical field of business. It understands and studies the problems in business and offers technical solutions to these problems.